Corul Aurora

Corul Aurora al Liceului Teoretic ,,General Dragalina” Oravița a luat ființă în anul 2007 sub îndrumarea domnului profesor Marius Neag. A desfășurat o activitate laborioasă având în palmares participări la diferite festivaluri locale, județene, regionale, naționale și chiar internaționale.
Sub îndrumarea doamnei profesoare Cristina Zainea, corul a participat la diferite spectacole, festivaluri, activități cu scop caritabil, dar de fiecare dată în colaborare, într-o formă sau alta cu biserica. Scopul acestor colaborări a fost, pe lângă desfășurarea acțiunilor în sine, care reprezintă un strop de bunătate, smerenie, învățătură creștină pentru tinerii noștri, acela de a oferi un exemplu util în educația în spirit moral-creștin.Unele acţiuni au fost desfăşurate în cadrul unui parteneriat pe care liceul orăviţean l-a avut cu Protopopiatul Ortodox Român Oraviţa, la Centrul Social Anina şi la Spitalul de boli cronice Marila, situat în apropiere de Oraviţa, unde Sfânta Taină a Maslului a fost oficiată de către PSS Lucian, Episcopul Caransebeşului, cu acompaniamentul muzical al corului „Armonia”, cor alcătuit dintr-un grup de eleve de la Liceul Teoretic „General Dragalina” şi corul Protopopiatului din Oraviţa.
În prezent activitatea corului este continuată sub îndrumarea doamnei profesoare Rodica Ogrin, adunând atât elevi din cilul liceal, cât și gimnazial, cu participare la toate activitățile extrașcolare: Balul Bobocilor, 1 Decembrie, spectacole umanitare.